Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Bankkártyás fizetés Barionnal

 

Örömmel értesítjük, hogy webáruházunkban immáron biztonságosan és kényelmesen tud bankkártyával fizetni, amelyen technikai hátterét a Barion Payment Zrt. szolgáltató biztosítja. Elfogadott bankkártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro vagy American Express. További részletek a Barionról: https://www.barion.com/hu/

A fizetési mód használata roppant egyszerű, mindössze 2 gyors lépésből áll, ami teljesen ingyenes/díjmentes. A rendszer nem sokban tér el a megszokott bankkártyás fizetési rendszertől. Ön kiválasztja a rendelés leadása oldalon a Bankkártyás fizetési lehetőséget. A rendelés leadását követően a rendszer átirányítja Önt a Barion fizetési átjáró oldalára, ahol meg kell adnia szokásos bankkártya adatait (bankkártya szám, lejárat, CCV kód, email cím) és a Fizetés gombra kattintani. Ezt követően a rendszer levonja a kártyájáról a rendelés összegét, mint egy átlagos bankkártyás fizetésnél, és visszairányítja a webáruházba, ahol ezt követően áttekintheti rendelési adatait. Ezzel be is fejezte a rendelését bankkártyás fizetéssel.

1. lépés – Rendelési űrlap kitöltése és leadása

Töltse ki a rendelési űrlapot, majd a fizetési módoknál válassza ki a “Bankkártyás fizetés vagy Barion egyenleg” menüpontot. Ha ez kész, pipálja be az Elolvastam és elfogadom a szerződési feltételek gombot majd Fizetés Barionnal gomb. Ezt követően a rendszer átirányítja a Barion oldalára.

 

2. lépés – Fizetés bankkártyával vagy Barion tárcával

A Barion oldalán két lehetősége is adott a fizetése. Bal oldalon használhatja saját Barion tárcáját (amennyiben rendelkezik ilyennel és regisztrált felhasználó) vagy a Jobb oldalon kitöltve a bankkártya adatait kevesebb mint 1 perc alatt fizetheti a rendelését. A következő adatok szükségesen: bankkártya szám, lejárati idő, CCV kód (a kártya hátlapján lévő 3 jegyű szám), rendelési email címe. Ha kész, fogadja el a Barion fizetés feltételeit majd kattintson a FIZETEK gombra. És ezennel kész is. A rendszer visszairányítja Önt a webáruházba ahol a rendeléséről összesítőt olvashat. Ezt az összesítőt emailben is postázzuk Önnek.