Heartcare  H8L futópad
Heartcare H8L futópad
999 900 Ft 
499 900 Ft
50

Heartcare H8L futópad

Gyártó
HeartCare
Max terhelhetőség
110 KG
Futófelület mérete
145x53 cm
Teljesítmény
4 LE
Dőlésszög
20 fokozatban állítható
Max sebesség
20 kmh
Programok száma
40
Súly
110 KG
Készlet
Raktáron
999 900 Ft 
499 900 Ft
Anfang: 22.09.2023   Solange der Vorrat reicht!
Rabatt 50
Ersparnisse 500 000 Ft
Beschreibung

SMART KIJELZŐ

Bemutatótermünkben szinte az összes termék kipróbálható!

Szombaton és vasárnap is egész nap nyitva vagyunk!

Új HeartCare H8A multifunkciós futópad 

A kép csak illusztráció

 – Hálózatról működik. – Összecsukható a tároláshoz. – Dőlésszög állítása: 16 fokozatban, elektromosan.

Ízületkímélő technológia.

– Egyedi Statikus felfüggesztési rendszer

– Futófelület mérete: hossza: 145 cm, szélessége: 53 cm. edzőtermi futófelület – Kék háttér világításos LCD kijelző. – Sebesség: 1,0 – 18,0 km/h. 10 % – Programok száma: 40. – Konzolon visszajelzés: pulzus, idő, sebesség, dőlésszög, távolság, kalória. – Motor teljesítmény: 4,0 LE csúcsteljesítmény– Gumi párna rendszer.  Automata Stop biztonsági rendszer. – Maximális terhelhetőség: 110 kg. – Kerekek a mozgatáshoz. Általános információk: – Méretei: magasság: 150 cm, szélesség: 87 cm, mélység: 197 cm. – Súlya:110 kg. – Karton mérete: 206 x 89 x 38 cm.  – A futópadra a garancia 1 év. Hosszabbítható akár 3 évig! -A kép illusztráció. hatalmas futófelülettel, és ezekhez viszonyítva kedvező árral rendelkező új típusa. Egy intenzív otthoni használatra alkalmas futógép. Ideális választás ha Ön komolyan gondolja a futást, vagy akár egy rendszeresen sportoló család számára is. 4, lóerő csúcsteljesítményű motorja 18 km/h maximális sebesség és 20 fokozatban dőlésszög elérését teszi lehetővé. Nagy méretű futófelülete 2, mm vastagságú szőnyeggel és szilikon ízületkímélő csillapítással, továbbá statikus rugós felfüggesztéssel rendelkezik. ízületkímélő rendszer! A könnyen leolvasható kék háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző tájékoztat az idő, távolság, sebesség, dőlésszög, kalória vesztés, pulzusszám és program adatokról. Integrált markolati pulzusmérővel rendelkezik. Az edzés kényelmét az integrált ventilátor fokozza  A maximális terhelhetősége 110 kg, használat végeztével egyszerűen összecsukható és mozgatható. Nagy terhelhetőség, méretes futófelület, könnyű kezelhetőség, egyszerű tárolás.

 

Masszírozó gép mely segítségével az egész hasfal megedzhető könnyedén.

– 4, LE maximális teljesítményű motor (2,0 LE folyamatos teljesítmény.)Az erős, mégis sima járású csendes motor. Intenzív használatra lett tervezve.

Sebesség: 0,8-18 km/h A futópad sebessége széles tartomány belül 0,1 km/h lépésközökkel állítható. A kívánt gyorsaság egy gomb megnyomásával elérhető.

Dőlésszög: 20 fokozatban Futhat sík terepen, vagy emelkedőn. A kívánt dőlésszög egy gomb megnyomásával elérhető.

Futófelület mérete: 53×145 cm. (edzőtermi méret) XXL A futópad hasznos felülete.csúszásmentes futószalag .

Programok: 3 Manuális, 1 Quick Start, 3 pulzusvezérelt program, 40 programprofil. Az elérhető különböző programokkal, eltérő nehézségi fokú tréningeket tehet meg a futópadon. A kívánt program egyszerűen kiválasztható.

Rezgéscsillapító rendszer: A futópad speciális szilikonos és teljesen egyedi rugós statikus rezgéscsillapítása a szabadban történő futás élményét teszi lehetővé, de az ízületeket egyáltalán nem terheli.

Ortopéd futószőnyeg: 2 mm vastagságú. Fokozza a futáskomfortot és az ízületekre, izmokra ható káros rezgéseket csillapítja.

Precíziós görgök és csapágyak: A legmagasabb minőségű csapágyazás garantálja a hosszú élettartamot és a csendes gördülést.

Pulzusmérés: Markolati pulzusmérő.

KijelzőNEM SMART KIJELZŐ LCD kijelző kék háttérvilágítással. Tiszta és futás közben is könnyen leolvasható kijelző. Mutatja a sebességet, a futópad dőlésszögét, a távolságot, az időt, a pulzusértéket, az elégetett kalóriát és az aktuális edzésprogramot.

Szállítógörgők: A futópad mozgathatóságáért.

Palacktartó: Az edzés alatti folyadékpótlásért.

Biztonsági kulcs: Kihúzásakor a futópad azonnal megáll.

Összecsukható: Használat után a futófelület felhajtható, és biztonságosan rögzíthető. A leengedést teleszkóp segíti.

A felhasználó maximális testtömege: 110 kg

145 cm, szélessége: 53 cm. XXL méretű edzőtermi futófelület

Futópad összeszerelt Méretei: magasság: 150 cm, szélesség: 87 cm, mélység: 197 cm.

– Súlya:110.kg.

A dobozban 90%-os mértékben összerakva

Bővíthető garancia +1 év 35.000 Ft

Bővíthető garancia +2 év 66.000 Ft

Bővíthető garancia +3 év 97.000 Ft

Ingyenes üzembe helyezés:

Az üzembe helyezés magába foglalja a termékek precíz ellenőrzését, szőnyeg felhasználó súlyához igazitása, futószőnyeg tökéletes beállítást az egyenes és akadásmentes futáshoz. Első szilikon olajozást, komplett átvizsgálása a kiegészitő elemeknek pulzus érzékelők tesztje, hangszórok tesztje, összes gomb kipróbálása, motor bejáratás, emelő motor tesztelése. Kimondottan magas minőségű zsírt és hézagoló elemeket használunk összerakáskor a sok éves nyikorgás mentes használat érdekében. Ezeknek a feladatoknak az elvégzése különbözteti meg a webáruházunkat a többi kereskedőtől.

Daten
Márka
HeartCare
Artikel-Nr.
6531
Gewicht
120 kg/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Ergänzende Artikel
Ähnliche Artikel