Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Mit az, hogy csomagolássérült?

Mit az, hogy csomagolássérült? Ebből a rövid ismertetőből megtudhatja, hogy mit jelent a fogalom hogy csomagolássérült, kartonsérült. Továbbá megismerheti az okokat, miért csinál ezzel jó üzletet, ha ilyen termékeket vásárol tőlünk. Olvasson tovább:

A csomagolássérült termékek hallatán a többség olyan termékre/árura gondol, ami használhatatlan, és selejtes termék. Pedig ezek az emberek tévednek, a csomagolássérült termékek kifejezetten azok számára remek lehetőség, akik olcsón szeretnének remek vásárt csinálni, pénzt megspórolva akarnak olyan termékhez jutni, ami normál esetben sokkal drágább.

Ön ilyen vásárló? Szeretne sportgépet vásárolni olcsón?

A csomagolássérült megnevezés többnyire azt foglalja magában, hogy a szállítás során a termék doboza, kartonja, szállítási egysége megsérült (gyűrődött, ütött, szakadt) ami nem teszi lehetővé a vadonatúj, csomagolatlan státuszban való értékesítést. A csomagolássérülés nem egyenlő azzal, hogy ezzel a termékek is sérült. A legrosszabb esetben minimális felületi sérülések lehetnek rajtuk például karcok, horzsolások, leütődések. De ezek a legrosszabb esetek, a termékek üzemképessége gyári minőségűek. Tehát Ön kap egy közel újszerű terméket, előfordulható esztétikai hibákkal, mindezt 20-30-40%-os kedvezménnyel az eredeti árhoz képest. Önnek megér 1-2 kisebb karc több tízezer forintos árengedményt?

Továbbá fontos megemlítenünk, hogy nem kell félnie attól ha elromlik, hiszen 1 éves garanciát vállalunk a gépekre, amit igény szerint kibővíthet akár 3 évre is felár ellenében (részleteket az ÁSZF-ben olvashat). Tehát attól nem kell tartania hogy a gép meghibásodás esetén problémát okoz Önnek, mivel saját szervizünkben történik a javítás.

Összegzésben kedvezményes áron juthat gyári minőségű termékez, minimális esztétikai hibák mellett. Ha szeretne tenni az egészségéért és hatékonyan akarja felhasználni a rászánt összeget, akkor mi vagyunk a megoldás Önnek!

Miért érdemes csomagolássérült terméket vásárolni?

  • Minimális felületi sérülésért több tízezer forintot spórolhat
  • A gépek 0 km-eresek, gyári állapotúak, működésüket a csomagolássérülés nem befolyásolja
  • Ha nem bízik az online vásárlásban, bemutatótermünkben ki is próbálhatja őket
  • Minden termékünkre garanciát vállalunk, így hiba esetén segítünk Önnek
  • Csomagolássérült
  • Csomagolássérült