Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Panaszbejelentés- Szervizszolgáltatás

Professzionális szervíz szakértelem immáron több mint 10 éve az Önök szolgálatában

Amennyiben vásárolt termékével bármilyen nemű hibát tapasztalt, keressen minket. Precíz szerviz munkatársaink segíteni fognak a hiba orvoslásában, hogy minél hamarabb javításra kerülhessen a sporteszköz, és tovább tudja élvezni a vásárolt terméket. Keressen minket bizalommal, és segítünk!

Professzionális szervíz szakértelem immáron több mint 10 éve az Önök szolgálatában

 

FELKÉSZÜLTSÉG
Közel egy évtizedes tapasztalatunkkal, több száz elégedett ügyfél számára biztosítottunk szerviz szolgáltatást. Ön is elégedett lesz profi kollégáinkkal.

 

SZERELÉS
Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb, így nem csupán szállítjuk a terméket, hanem kollégáink gondoskodnak arról, hogy a gép üzemkész lehessen Önnek.

KARBANTARTÁS
A karbantartás kritikus fontosságú eleme a hosszú élettartamnak. Weboldalunkon számos tartalmat biztosítunk, illetve bármikor kereshet minket ha kérdése támad.

 

GARANCIA
Gépeinkre 1 év teljes körű garanciát biztosítunk Önnek, ami igény esetén tovább bővíthető. Így a hosszú használat mellett a szervizeltséget is biztosítja.

Tisztelt készülék tulajdonos!

Amennyiben hibát észlel, vagy az Ön által vásárolt termék nem rendeltetésszerűen működik, kérjük keressen minket bizalommal. A garanciális adatok nélkülözhetetlenek a javítás sikeres, gyors lebonyolításához – kérjük, hogy az űrlapot (jobb oldali oszlop) figyelmesen, és hiánytalanul töltse ki.

Továbbá kérjük, csak a hibásnak vélt egységet vagy részegységet ha lehetséges küldje el, tartozékok nélkül!

A hibabejelentő lap mellé kérjük, csatolja a Magyarországi eredeti Jótállási jegyét és számláját. Ezek hiányában nem tudjuk elvégezni térítésmentesen a javítást.
(A számla fénymásolata is elegendő)