HC Fitness KD648 futópad

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Richárd
2022.09.20
Nagyon szép kijelző és okos Bluetooth applikációval összeköthető. Nagyon jó élmény rajta futni és a Zwift applikáció is nagyon hasznos az edzés színessé tételéhez. A középső sebesség állító tekerő pedig nagyon kényelmes és precíz állítást tesz lehetősé nagy sebességű futás közben is.
Előnyök: Halk
Széles
Gyönyörű megjelenés
Bluetooth kapcsolat
Csuzlee
2022.04.14
Garanciális ügyintézésben a várakozásaimat is felülmúlták, csak ajánlani tudom a céget, mert nagyon lelkiismeretesek és segítőkészek!

2022-es év elején vásároltam a cégnél ezt a futópadot. Sajnos a gép 1 hónap után elkezdte edzés közben random pause-ra tenni magát. Sajnos ez egy elég macerás hibajelenség. A hiba bejelentésére azonnal reagáltak, hívtak telefonon és másnap meg is jelentek nálam. Azt hittem elviszik a gépet, vagy lesz nagy kivizsgálás, de helyette egy az egyben kicserélték a "fejegységet" és mondták, hogy eddig egy ilyennel találkoztak, akkor a tekerős nyomógomb érintkezője volt a ludas. Már aznap kiderült, hogy nem ez volt a hiba oka, amit rögtön jeleztem is. Rá két napra újra jött a kolléga és tüzetesen tesztelte a gépe. Hála Istennek be is dobta a hibát kb. 9 perc múlva. A gépet elszállították és két nap múlva vissza is kaptam, egy alaplapi érintkezés volt a gond, ami miatt azt hitte a gép, hogy nem állok rajta.

Nem mellesleg a vásárláskor is nagyon segítőkészek voltak, elmondtam az igényeimet és egyenes, korrekt válaszokat kaptam, hogy melyik terméknek mi az előnye / hátránya és ők melyiket ajánlják és azóta is nagyon nagyon szeretem a gépet!
Előnyök: Borzasztó masszív, szinte hang nélküli működés, nagyon sok edzés variáció, magas sebesség és dőlésszög opciók.
Hátrányok: Egyelőre nem találtam
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza