Edzőgépek

A mai világban rendkívül felgyorsult az élet és sokaknak nincs idejük elmenni a konditerembe. Az izmos testhez viszont koncentrált edzés kell, melyet az edzőtermi gépek nélkül elég nehéz kivitelezni. Szerencsére a 21. században már nem kell lemondanunk az otthoni edzés kényelméről és nyugodtságáról. Webáruházunkban olyan kondigépeket is forgalmazunk, melyek segítene neked elérni a kívánt, izmos, vagy egyszerűen csak egészséges, fitt testet.

Kínálatunk között megtalálsz fekvenyomó rudat, edző tornyot, hát és tárogató gépet és más kondigépeket. Röviden leírjuk, hogy mely gépek milyen célt szolgálnak, és mely izmokat edzheted meg velük.

A fekvenyomó rúd a melledzések királyának a legfontosabb összetevője, vagyis a fekvenyomásé. Szinte minden edzéstervből kihagyhatatlan, mert nem csak a melleket, hanem a vállakat is nagyszerűen edzi. A négy alapgyakorlat közé tartozik, melyek a legjobban erősítik a testet.

Az edző torony nem más, mint egy multifunkcionális edzőgép, melyen az összes izomcsoportot igénybe tudjuk venni. Bicepsz, tricepsz, hát és melledzésekhez is kiváló. A lábedzést ne ezen a gépen képzeljük el.

A hát és tárogató mellgép kiváló választás lehet, ha a felső testünk erősítése a legfontosabb célunk. A tárogatás az egyik legjobb mellgyakorlat a fekvenyomás mellett, a hát edzéséhez pedig kiválóan alkalmas, ameddig nem tudunk megfelelően húzódzkodni, de akár utána is jó szolgálatot tehet.

Ezek lennének tehát a legfontosabb kondigépek, melyeket a webáruházunkban megtalálhatsz. Mindegyik kiválóan alkalmas a test erősítésére, így ha ilyen gépeket használsz otthon, akkor nem kell tőle félned, hogy elmarad az eredmény.

A kondigépeket jobban ajánljuk olyan edzeni vágyóknak, akiknek még nincs annyi tapasztalatuk az izomépítésben. A szabad súlyokkal történő edzés nehezebb, mivel több izommunkát igényel a rúd stabilizálása. A kondigépekkel viszont megtanulhatjuk a megfelelő technikákat, hogyan fogjuk a rudakat és milyen módon nyomjuk, toljuk ki, vagy húzzuk magunk felé, illetve biztonságosabbak is, mivel nem nagyon tud ránk esni a súly. A rehabilitáció szempontjából is jobb egy kondigépbe fektetni, mivel sokkal jobban állítható a súlyok mértéke, így szépen tudunk haladni az erőszintünkkel.

Reméljük meg tudtuk hozni a kedvedet egy kis súlyzós edzéshez. Ha szeretnéd fejleszteni izmaidat és erősebbé, fittebbé, szexibbé válni, akkor használd nyugodtan a webáruházunkban található eszközöket és pár hónap múlva el fogod érni a célodat!