Gyakori Kérdések

Hogyan találok az üzletbe? 

Üzletünk pontos címe: 1103 Budapest X. kerület, Gyömrői út 108. Bosch Telephely (közös). Megközelítésünk függvénye annak, hogy mivel kíván eljutni hozzánk.

Hány kw-ot fogyaszt egy futópad átlagosan?

Egy átlagos futópad óránként 1200 kw-ot fogyaszt. Természetesen ez egy átlagos érték, a nagyobb teljesítményű futópad esetén nagyobb áramfelvétellel is kell számolni.

Mi a nyitvatartási idő? 

Hétfőtől-Péntekig 09:00-19:00

Szombaton 10.00-19.00

Vasárnap 10.00-17.00.

Milyen fizetési módok vannak? 

Online fizetési lehetőségek közül választhat: banki átutalás, Barion tárcás vagy bankkártyás fizetés. Üzletünkben személyesen fizetési lehetőségek: készpénzes fizetés, bankkártyás fizetés, egészségpénztár kártyával való fizetés.

Lehet részletre vásárolni? 

Igen. Cofidis áruhitel segítségével. Részleteket itt talál.

Mi alapján válasszuk ki a megfelelpő fitneszgépet/futópadot?

Mielőtt otthoni fitneszgépet választ, győződjön meg róla, hogy a használni kívánók számára ideális a maximális terhelhetőség, és lehetőleg ne lépje túl azt. Futópadok esetén a lendület és súrlódás következtében érdemes 4-10 kg-ot visszaszámolni a maximális terhelhetőségből. Továbbá választhat saját elvárásainak megfelelően manuális-elektromosan állítható dőlésszögű futópadok közül, továbbá tetszés szerint válogathat a termékek között futópadfelület méret szerint. Ezek a legfontosabb tényezők, amelyek mérvadók lehetnek az Ön céljai számára.

Mennyi garancia van a futópadokra? 

A garancia mértékéről mindig az adott termék adat tábláján talál pontos tájékoztatást

Bővíthető a garancia? 

A kiegészítő garancia többletköltségéről az adott termék tájékoztatójában talál pontos összeget és lehetőséget.

FONTOS: A garancia bővítésésre a vásárlás napján és helyén van lehetőség.

Hogyan kell karbantartani egy futópadot?

Erről részletes leírást Futópad karbantartás oldalunkon olvashat.

Vállalnak e szervízt? 

Igen. Hiba esetén vegye fel velünk a kapcsolatot: info@hayranfitness.hu

Szükséges:

-Termék megnevezés

-Vásárlást igazoló okmány (garanciális termék esetén)

-Hiba jelensége (rövid leírás a hibáról)

-Elérhetőség (név, cím, telefonszám)

Illetve a következő telefonszámon tud bennünket elérni: 06706732444

Hogyan tudok rendelni?

Lehetősége van online rendelésre, amelyet minden esetben telefonos egyeztetés követ. Továbbá leadhatja rendelését szimplán emailben vagy akár telefonon is.

Mit tehetek ha nem érthető a rendelési folyamat?

Hívja kollégáinkat, nyitvatartási időben folyamatosan elérhetők vagyunk és állunk rendelkezésére.

Mikor kapom meg a terméket?

A rendelés leadását követően 2-8 munkanapon belül kerül kiszállításra a termék. Budapesti címre elképzelhető, hogy aznapi szállítást tudunk biztosítani.

Van lehetőség összeszerelt futópad szállítására?

Természetesen. Előzetes igénylést követően a terméket teljesen összeszerelt állapotban is tudjuk szállítani. Erről legyen szíves érdeklődni telefonon.

Panasz esetén kihez tudok fordulni?

Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a hét minden napját nyitvatartási időben, a Panaszbejelentési űrlap kitöltésével. Készséggel állunk rendelkezésére.

Megtekinthetőek a futópadok személyesen?

Természetesen. Bemutatótermünkben nem csak megtekinthetők, de ki is próbálhatók. Tetszés szerint pedig személyesen is megvásárolhatók.

Mi az a maximális terhelhetőség?

A maximális terhelhetőség az az érték, amelynek átlépése már komoly igénybevételt jelent a futópad számára, és kockáztatja annak hatékony működését. Nem megfelelő futópad túlterhelése esetén az eszköz könnyen meghibásodhat. Fontos tehát, hogy vásárlás előtt olyan futópadot válasszon, amely maximális terhelhetőség szempontjából megfelel a futópadot használni kívánó személyes súlyának. Nem megfelelő futópad túlterhelése esetén az eszköz könnyen meghibásodhat.

Hol tudom követni a rendelésem állapotát?

Látogasson el a következő linkre és adja meg a rendelésben kapott azonosítóját (ami #-el kezdődik) majd rendelési email címét. Ha helyesen adta meg az adatokat, akkor minden információt látni fog rendelésének aktuális helyzetéről. Ha mégsem sikerülne, egyéb hibából kifolyólag, keressen minket bizalommal.

Miért érdemes pihentetni a gépet összeszerelést követően? (többnyire téli időszakra vonatkozik)

Erre azért van szükség, mert a futópad összetett finommechanikai és kopóalkatrészeket tartalmaz, amelyek a hideg időben a szállítás során lehűlnek, és az azonnali igénybevétel esetén hiba léphet fel. Tehát érdemes várni a szállítás/összeszerelést követően 1-2 órát, hogy a gép teljesen üzemi hőmérsékletre melegedhessen. Persze ez nyári időszakra, ahol nem tapasztalunk hideg időt, a kérdés és teendő tárgytalan.

Mi az a vázgarancia?

Termékeinkre 3 év vázszerkezeti garanciát biztosítunk, amivel garantáljuk, hogy a futópad vázát és annak fém alkatrészeit érő meghibásodásokat – ami nem külső behatás eredménye – garanciálisan javítjuk Ön számára. 

Mire terjed ki a vázgarancia?

A vázgarancia kizárólag a futópad fémből készült szerkezetére, csavarjaira terjed ki. Nem terjed ki a futógép futófelületére, műanyag alkatrészeire, burkolatára, elektronikus és mechanikus alkatrészeire (ezek meghibásodására az 1 éves teljeskörű garancia nyújt védettséget)

Miért fontos az olajozás?

Az olajozás kritikus fontosságú, hiszen a futópad számos mozgó alkatrészt tartalmaz. Nem csupán az fontos, hogy olajozzuk, de az is, hogy megfelelő viszkozitású olajjal tegyük ezt. Az alacsonyabb viszkozitású olaj eredményeképp a futópad szőnyege megcsúszhat, a nagyobb viszkozitású olaj esetében akár le is ragadhat. Mindkettő (nem megfelelő) olaj használata nem csupán a készülék meghibásodásához, de balesethez is vezethet. Ha elfogyott az általunk biztosított olaj, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az utánpótlás érdekében.

Mi az a viszkozitás?

Belső súrlódás egy gáz vagy folyadék belső ellenállásának mértéke a csúsztató feszültséggel szemben.

Mi a teendő lejárt/nem garanciális termék esetében?

Nem garanciális termékek azonnali javítása nem lehetséges! Termékek átvizsgálásra való felvételi nap minden hét csütörtök napja. Az átvizsgáláshoz kötelező a vásárlást igazoló dokumentumok bemutatása! Az átvizsgálás várható időtartama 1-7 munkanap.

További kérdése van? Valamit nem ért? Keressen minket bizalommal és segítünk!