Garanciális feltételek

Garancia és szavatosság:

Áruházunk mint futópad outlet garanciát vállal az általunk forgalmazott termékekre. Az általunk forgalmazott termékekre 1-2-3 év garanciát vállalunk. A garancia mértékéről mindig az adott termék adat tábláján talál pontos tájékoztatást. Minden eladott termékre vásárló további kiegészítő garanciát vásárolhat felár ellenében. A kiegészítő garancia többletköltségéről az adott termék tájékoztatójában talál pontos összeget és lehetőséget.

Amennyiben a vásárló nem a vásárlás napján igényli az extra garanciát, hanem a vásárlást követően, abban az esetben a termék bevizsgálása szükséges, aminek díja a vevőt terheli.

Az interneten (webáruházban) vásárolt termékekre, az aktuális szabályozásoknak megfelelő, 14 napos visszavételi garanciát biztosítunk.

Fontos kitételek:

1. A vásárló tulajdonos érvényesítheti jótállási jogait, amennyiben fogyasztónak minősül. Gazdasági, szakmai tevékenységet folytató cég vagy egyéni vállalkozás nem minősül fogyasztónak. (A fogyasztó meghatározásáról Ptk.685.§d pont értekezik) A vásárló jótállási jogait az ellenérték megfizetését igazoló dokumentummal (bizonylat) tudja érvényesíteni, és az eladónak a 9/2003. (VII.30.) GKM rendelet 2.§ alapján bizonyítottnak kell vennie. Nem vállalunk felelősséget olyan kárért/hibáért, amit nem a tulajdonos (vásárló) használatából ered. 

2. A jótállást csak magánszemélyek, megfelelő igazoló dokumentumok felmutatásával lehetséges. Kérjük ezeket a dokumentumokat (jótállási jegy) töltesse ki a forgalmazóval és őrizze meg. A jótállási igény, kizárólag a jótállási jeggyel érvényesíthető. A jótállás teljesítése a forgalmazót terheli, melynek kezdete az átadás/üzemebe helyezés napja.

3. A fitneszgépeink otthoni célú felhasználásra lettek tervezve. A forgalmazó nem vállal felelősséget olyan hibáért, amely nem rendeltetés szerű, otthoni használat mellett következett be.

4. Nem garanciális termékek azonnali javítása nem lehetséges! Termékek átvizsgálásra való felvételi nap minden hét csütörtök napja. Az átvizsgáláshoz
kötelező a vásárlást igazoló dokumentumok bemutatása kötelező! Az átvizsgálás várható időtartama 1-7 munkanap.

5. A téli időszakban vásárolt termékek során a szállítással a termékek hőmérséklete csökken, így a szállítást követően, üzembe helyezés során a
hőmérséklet különbség miatt célszerű néhány órát várni a bekapcsolással, hogy a gép hőmérséklete üzemkész legyen.

6. Ha a termék az üzemebe helyezést követően 3 napon belül meghibásodik, a forgalmazónak kötelessége cserélni amennyibe úgy rendelkezik a fogyasztó. Ez
csak a rendeltetés szerű használatból bekövetkező hibákra érvényes.

7. A jótállás kereteibe nem tartozik bele a javítást követő üzembe helyezés. Ezt a forgalmazó extra díj felszámítást követően tudja biztosítani a vásárlónak.

8. A garancia a vásárolt gépek esetében kopó, forgó, elektromos alkatrészekre érvényesek.

9. A szavatossági igényérvényesítés keretében magáról a helyszínen való megszerelésről és az elszállítás biztosításáról nem köteles gondoskodni a kereskedő.

A Garancia érvényesítése semmisnek tekinthető a következő kondíciók esetében:

– A keletkezett hiba, meghibásodás nem az előírásnak megfelelő, nem rendeltetés-szerű használatból adódik.

– Esztétikai állapot javítási követelések esetén, mivel a garancia nem tér ki ezekre.

– Esetleges nem szakszerű, szervizen kívüli beavatkozás esetén.

Vázgarancia:

A hayranfitness.hu webáruházbanvásárolt futópadokra kivétel nélkül, 3 év vázgaranciát biztosítunk. A vázgarancia kizárólag a futópad vázszerkezetére érvényesíthető, annak olyan meghibásodásaira, amely az megfelelő működést gátolják. Külső behatás esetén, vagy szándékosságra utaló jel esetén nem áll módunkban vázgaranciát érvényesítnei. A vázgarancia kizárólag a futópad fémből készült szerkezetére, csavarjaira terjed ki. Nem terjed ki a futógép futófelületére, műanyag alkatrészeire, burkolatára, elektronikus és mechanikus alkatrészeire (ezek meghibásodására az 1 éves teljeskörű garancia nyújt védettséget) A vázgarancia érvényesítéséhez nincs más dolga, mint felkeresni bennünket, bejelenteni a hibát, mi pedig megszervezzük a javítást. 

A szervizeléssel kapcsolatos észrevételével, kérdésével keressen minket bizalommal: 06-70-673-2444 / info@hayranfitness.hu

További információkat Általános Szerződési Feltételeinkben talál.