Szerviz

Szerviz:

Cégünk a Hayranfitness kft. több mint 10 éve végez otthoni fitness termékek árusítását és szervizelését. Nem csak saját márkás termékeinket de sok esetben idegen márkák szervizelését is vállaljuk országosan. A szervizelés és az otthoni folyamatos karbantartás egy nagyon fontos dolog a mai világban és mi erre nagy hangsúlyt fektetünk!

Sajnos nagyon sok esetben tapasztaljuk, hogy ügyfeleink olyankor keresik fel a szervizt amikor már csak alkatrész cseréjével orvosolható a hiba. Egy jól karbantartott folyamatosan takarított és speciális szilikon olajjal ápolt futópad, csak nehezen tud tönkre menni. Cégünk inkább a karbantartás fontosságát hangsúlyozza. Ez gazdaságilag nem kedvező. A karbantartáshoz éves szinten az olajat kell csak megvásárolni. Ellentétben egy vagy több drága alkatrész megvásárlásával.

Előfordul, hogy olyan márkákkal keresnek meg bennünket amikhez nem lehet már kapni alkatrészt, vagy valami olyan márka, aminek sosem volt szerviz háttere. Sok időt, energiát és bosszúságot spórolhat meg, ha valóban olyan terméket vásárol, amit a jövőben tud majd szervizeltetni. Egy ilyen jó példa, a HC Home Fitness és a Reebok – nagyon sok akár 8-10 éves modellhez is a mai napig kaphatóak alkatrészek! Így szerencsére 10 év után sem kell kidobnia, hanem javítható! Persze azt nem tudjuk minden modellnél garantálni, hogy kapható alkatrész hozzá 10 év után. Természetesen a többi márkánknál is komoly szerviz támogatásunk van, és több száz alkatrész készleten van, ha esetleg valami meghibásodna, mert lehet bármely márka tökéletes, azért sajnos meghibásodások előfordulhatnak márkától függetlenül, bármely termék esetében. (Hazudnánk, ha ez nem így volna!) Viszont a jó hír, hogy a mi csapatunk erre készen áll!

Ahogy fentebb is írtuk,  országosan szervizelünk garanciától függetlenül. A termékek beszállítását saját autóinkkal gyűjtő szállításban szállítjuk, ezért is tudunk kedvezőbb díjakat adni a szállításra. Autóink szinte mindennap járják az országot, így akár pár nap alatt is tudjuk javítani az esetleg elromlott készülékeket, de persze egyes esetekben, esetleg ha alkatrészre kell várni, akkor ez hosszabb idő is lehet, azonban mindent megteszünk, hogy ezt az időt lerövidítsük.

 

Azon feladatok, melyeket cégünk el tud végezni szinte márkától függetlenül:

  • Futószalag csere
  • Csapágycsere
  • Futólap csere
  • Hosszbordás / ékszíj csere
  • Egyéb olyan mechanikai javítások, amikhez nem szükséges gyári alkatrész

Egyéb meghibásodások esetében konzultáljon szervizes munkatársunkkal, aki megpróbál segíteni Önnek, vagy a megfelelő helyre tudja esetlegesen irányítani Önt!

Kérjük a meghibásodott fitness eszközt az info@hayranfitness.hu e-mail címen jelentsék be.                                 A levélbe mindenképpen tüntessük fel:

  • Vevő nevét
  • Telefonszámát
  • Pontos címét
  • Vásárlást igazoló okmány fényképét
  • Hiba részletes leírását

 

Országosan szervizelünk termékeket, ami azt jelenti, hogy a legtöbb esetben a meghibásodott terméket beszállítjuk saját autóink egyikén központi szervizünkbe bevizsgálásra, és ott állapítjuk meg a hibát. Minden esetben ajánlatot adunk a szervizelésre. A kiszállási díj magában foglalja a termék átvizsgálását és akár a karbantartását. Országos kiszállási díjunk: 19600 Ft+áfa/alkalom.