Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

2020. 09. 02. 19:54:04 Futópad Outlet
Legjobb futópad kisokos – Segítünk kiválasztani a megfelelőt A legjobb futópad kiválasztása nem egyszerű feladat. A választék óriási, az árak néhány tízezer forinttól a csillagos eget súrolják, a gépek – a laikus érdeklődő számára ismeretlen – megannyi extrával és kiegészítővel kerülnek a boltokba. Így nem meglepő ha futópad vásárlás előtt kicsit össze vagyunk zavarodva, és felmerül bennük a kérdés: “Vajon melyik gép illene hozzánk a leginkább?” Itt nem csupán anyagi szempontokra kell gondolni, hanem funkcióban, méretben, feleszereltségben. Hosszabb távon kifizetődőbb egy drágább eszközbe befektetni, mint gyors megoldásként vásárolni egy olcsó futópadot. De ne szaladjunk ennyire előre.
2019. 08. 21. 20:15:00 Futópad Outlet
Elliptikus tréner – Így használd zsírégetéshez

Az elliptikus tréner az egyik legkedveltebb – és rosszul használt – edzőgép a konditermekben. Szenzációs mozgásformájának köszönhetően széles körben mozgatja meg a testet, akár 270-400 kalóriát is elégethetsz mindössze 30 perc edzéssel. Jól hangzik igaz? Ez még semmi, a lábakat folyamatosan a pedálon tartva az elliptikus mozgás miatt alacsony alacsony becsapódás éri a lábakat, így roppant ízületkímélő eszköz. Feltéve ha jól használjuk.

Ha csupán 20-30 perces, szimpla edzésre akarod használni, ne tedd, mert nem használod ki az elliptikus tréner teljes potenciálját. Az elliptikus tréner egy igazi erőbomba gépezet, nem csupán azért mert egyszerű a használata, de mindeközben számos izmot megmozgat. Használat közben dolgozik a vádli, a comb, a combfeszítő, az alhas, még a karokat is használnunk kell.

2019. 06. 20. 11:19:00 Futópad Outlet
FUTÓPAD TESZT: Reebok ZR10 Futópad Jelen mélytesztünbenk a Reebok márka egyik bajnok futópadját a ZR10-est fogjuk alaposan nagyító alá venni. A teszt bemutató jellegű, célunk, hogy vásárlóink méginkább megismerhessék ezt a remek futópadot, amit akár ki is próbálhatnak nálunk ingyenesen. De lássuk a futópadot, és győződjön meg miért nevezzük méltán az egyik legsikeresebb futópadunknak.
2019. 05. 01. 11:19:00 Futópad Outlet
5 általános mítosz a futópadokról

A futópad vásárlása sosem egyszerű feladat. Nem csupán a rengeteg márka, paraméter, árkategória. Ilyenkor könnyen elbizonytalanodik a sportolni vágyó vásárló. Továbbá egy futópad jelentős anyag kiadást is jelent, így mindenki szeretné megtalálni a számára legjobbat. Ez természetes. Viszont magabiztosságunkat könnyedén alááshatják a futópadokról terjengő negatív vélemények és mítoszok. Fontos, hogy ne higyjünk el mindent amit olvasunk az interneten.

A jelenlegi cikkben megvizsgálunk 5 közismert futópad mítoszt eltántoríthatnak a mozgás ezen formájától, ez pedig nagy hiba lenne. A cikk végére megláthatod, hogy ezeket a mítoszokat olyanok állították fel, amik köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.

2019. 02. 12. 11:19:00 Futópad Outlet
Hogyan fogyjak le? Segítünk! Könnyen és gyorsan!

Elkezdődött a 2019-es év. Új év, új én – ahogy mondani szokták. Írtál újévi fogadalmakat? Lehet csupán, ahogy a többség, Te is csak leporoltad a régieket és bízol benne, hogy idén sikerül megvalósítani. Ha szerepel rajta az, hogy “lefogyok”, “formába jövök”, “ledobok 10 kilót” stb, akkor gratulálunk az elhatározásért, de itt az ideje a tettek mezejére lépni és megvalósítani a célt. Ha csak egy újévi fogadalmat akarsz megvalósítani az idén, akkor legyen az alakformálás, hiszen semminek sincs annyira köze a boldogsághoz, mint az egészségednek. De biztos benned is felmerül a kérdés, miszerint “hogyan fogyjak le ?!”

Ebben a cikkben összeszedtünk neked 7 olyan elgondolkodtató tényt, amivel meg tudjuk alapozni számodra hogy idén valóban formába lendülhess, elérhesd a kitűzött alakformálási célt. Olvasd át őket, építsd be az életedbe, és az eredmény borítékolható lesz. Olvass tovább

2018. 12. 18. 15:16:00 Futópad Outlet
 5 hihetetlen kalóriaégető futópad edzésprogram Kevés az időd, de mozogni szeretnél? Ha jól osztod be akkor hatékony lépéseket tehetsz egészséged megőrzéséhez. Ehhez pedig egy jól átgondolt futópad edzésprogram hozhatja meg a szükséges lökést. Ezért összeszedtünk Neked 5 ragyogóan működő edzésprogramot, amivel megmozgathatod magad, még akkor is ha kevés időd van. Fitneszedzők által jóváhagyva, csak rád vár. Olvass tovább
2018. 11. 29. 13:17:00 Futópad Outlet
Érdekel mennyit tudsz lefogyni napi 15 perc kocogással? A felgyorsult életvitelünk egyre több ülőmunkára kényszerít minket. Sajnos a legtöbbünknek nehezen fér bele a testmozgás, ami hosszútávon igen rossz hatást gyakorol az egészségünkre. Neked is kevés időd van? Remek alternatíva lehet egy otthoni fitneszgép (pl. jelen esetben futópad vásárlása), és a fogyás kocogással máris elérhető lesz számodra.  Szánj a testmozgásra mindössze 15 percet naponta, és tested csodálatos fejlődésen fog átmenni. Cikkünkből megtudhatod mennyit tudsz fogyni mindössze napi negyed óra ráfordítással.
2018. 10. 28. 00:00:00 Futópad Outlet
Fogyás 1 hónap alatt futópaddal – A tökéletes alakformálás titka A fogyás, alakformálás sokunk vágyálma, hiszen a modern felgyorsult életmódnak köszönhetően kiszorult az életünkből a mozgás. Ez pedig hízáshoz, úszópárnák felcsúszását eredményezi. Ez az életvitel nem csupán az énképünkre gyakorol rossz hatást, de hosszútávon súlyos következményeket okozhat az egészségünkre nézve. Szóval mindenképp javasolt foglalkoznunk testünkkel, hiszen ahogy a mondás tartja “ez az egyetlen hely ahol élhetünk”.
2018. 09. 27. 00:00:00 Futópad Outlet
Futásról nőknek – 10 Tuti tipp ha futni szeretne Minden sportolónak, de leginkább a női futóknak mindig szem előtt kell tartani a biztonságot edzés előtt. Ha pedig már mozgásra szántuk el magunkat, érdemes azt is lebegtetnünk magunk előtt, hogy ez jó, ez fontos, ez kell nekünk. Így könnyebben kialakul egy új szokás, ami ráadásul pozitív is lesz egészségünk szempontjából. Rengeteg gyorstalpalót, tanácsadásról szóló cikket olvasni, mi is írtunk már erről cikket, amit itt olvashat viszont ezekből hiányzik az a tartalom ami konkrétan a futásról nőknek szól, és semmi másról. Ezért most összeszedtük Önnek 10 tuti tippbe foglalva azokat a fontos tudnivalókat amire nőként érdemes figyelni, ha futópadra pattanunk.
2018. 08. 27. 00:00:00 Futópad Outlet
Ha megszületett az elhatározás, hogy az egészségmegőrzés nem várhat tovább, és ezért lépést kell tenni, akkor a futópad vásárlás egy remek otthoni alternatíva. A konditeremmel szemben nincsenek tömegek, az outdoor futással szemben nem kell tartani az esőtől, és az elemektől. Könnyebben kialakíthatja saját rendszerét, hisz nem kell máshoz alkalmazkodnia, otthonában kényelmesen mozoghat, amiért, miközben nézi kedvenc műsorát a tv-ben. De a futópad vásárlása egy igen komplikált dolog tud lenni, főleg ha a pénztárcánkhoz leginkább illő gépet szeretnénk hazavinni a futópad vásárlás során. Tapasztalatainkat sorokba öntve, ezzel a cikkel szeretnénk segíteni Önnek, aki vásárlás előtt van, mire kell leginkább figyelni, hogy a legjobb vásárt csinálja.